fbpx

Kirurgia

Suoritamme klinikallamme lähes kaikkia tavanomaisia pehmytosakudosleikkauksia, kuten steriloinnit, kastraatiot, kasvainten poistot, virtsakivileikkaukset, keisarinleikkaukset, silmäluomileikkaukset, vierasesineleikkaukset, vatsalaukun torsiot jne.

Teemme myös tähystysleikkauksia koirille ja kissoille. Tähystyksellä on mahdollista tehdä mm. sterilointeja, piilokiveleikkauksia, vierasesineleikkauksia ja virtsakivileikkauksia.

Kahdessa leikkaussalissamme käytössämme ovat uudet hengitysanestesialaitteet sekä anestesianseurantalaitteet, joilla ns. riskirotujen ja muiden riskiryhmiin kuuluvien potilaiden (lyhytkuonoisten rotujen, iäkkäiden ja sairauden heikentämien potilaiden) leikkaukset on turvallisempi suorittaa. Riittävän ja turvallisen hapen saannin varmistaa hengityskone eli ventilaattori.

Ennen leikkausanestesiaa suosittelemme varsinkin iäkkäämmille potilaille klinikallamme tehtäviä veritutkimuksia (munuaisvarvot, maksa-arvot jne.). Näillä voidaan entisestään parantaa anestesian turvallisuutta.

Huolehdimme myös, että potilas saa leikkauksen aikana ja sen jälkeen hyvän kivunpoiston.

Keuruun Eläinklinikka • Multiantie 7 • 42700 KEURUU • 044 2662 303 • palvelemme ma-to 08-16, pe 08:30-16

© Keuruun Eläinklinikka Oy 2021. All rights reserved. Site by Aidia.