KEURUUN ELÄINKLINIKKA OY TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolaki (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004), muu soveltuva lainsäädäntö

Laatimispäivä: 24.5.2018

Tämä tietosuojaseloste kertoo, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta käydessäsi Keuruun Eläinklinikka Oy:n verkkosivustolla, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä sivustoa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti

1       Rekisterinpitäjä
Keuruun Eläinklinikka Oy (Y-tunnus: 2284489-6)
Multiantie 1
42700 KEURUU
 
2       Rekisteriasioita hoitava henkilö
Jukka Kuusisto
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
3       Rekisterin käyttötarkoitus

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Keuruun Eläinklinikka Oy:n asiakassuhteiden hoitaminen, ylläpito ja kehittäminen  
  • Keuruun Eläinklinikka Oy:n viestintä ja palveluiden markkinointi
  • Keuruun Eläinklinikka Oy:n palveluiden kehittäminen
  • Sivustoa koskevan liikenteen analysointi ja tilastointi
  • Sivustoon liittyvien oikeuksien suojaaminen 

4       Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste
Tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi sekä Keuruun Eläinklinikka Oy:n liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseksi.

5       Rekisteri voi pitää sisällään

  • täyttäessäsi sivustolla olevan ajanvarauslomakkeen, se sisältää henkilön nimen, sähköpostin ja puhelinnumeron
  • käyttämääsi laitetta tai yhteyttä koskevat tiedot (esim. IP-osoite, kellonaika, selaintyyppi, päätelaitteen käyttöjärjestelmä, käydyt sivut ja niillä käytetty aika, mistä verkko-osoitteesta sivustolle on tultu) 

6       Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi, tuotteiden tai palvelun   kehittämiseksi tai muun erikseen kirjallisesti sovitulla tavalla määriteltävän ajan.
 
7       Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  •  palveluiden ja tuotteiden tilaamisen yhteydessä kerätyt tiedot
  • verkkosivujen käyttäminen
  • henkilön itsensä antamat tiedot esim. yhteydenottolomakkeet ja asiakaskyselyt
  • Google Analytics – analytiikkatyökalu 

8       Tietojen siirto ja luovutus

Ohjelmien käyttöön tarvittavat palvelimet sijaitsevat pääasiassa EU- tai ETA-alueella tai EU:n ja ETA:n ulkopuolisissa maissa, joissa EU-komissio on todennut tietosuojan riittävän tason.
 
Tietoja voidaan palvelun toteuttamiseksi siirtää EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle tietosuojalainsäädännön siirtoperusteiden mukaisesti.
 
Keuruun Eläinklinikka Oy ei luovuta asiakastietoja suoramarkkinointitarkoitukseen.
 
Voimme luovuttaa tietoja viranomaisille kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuen.
 
9       Evästeet

Nettisivumme käyttää Google Analytics–evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Opt out of Google Analytics tracking,

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en=GB
 
10       Evästeiden hallinta ja poistaminen

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi. Evästeen tai evästeluokan käytöstä poistaminen ei vielä poista evästettä selaimestasi, vaan sinun on tehtävä se itse selaimesi kautta.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä joko Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa).

Yksityiskohtaisempia ohjeita evästeistä:
http://www.aboutcookies.org

Voit hallita omia mainoksia täältä:
http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset
 
11       Rekisterin suojaus

Tiedot siirretään suojatun SSL-yhteyden ylitse. Tiedot on suojattu ulkopuolisten käytöltä palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietojen käyttöoikeus on vain Keuruun Eläinklinikka Oy:n henkilöillä, joiden työtehtäviin tietoja tarvitaan. Henkilöillä on salassapitosopimus.
 
12       Automaattinen päätöksenteko

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.
 
13       Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu sekä mistä tiedot rekisteriä varten säännönmukaisesti hankitaan, mihin tietoja käytetään ja säännönmukaisesti luovutetaan. Tiedot luovutetaan asiakkaalle ymmärrettävässä muodossa pyynnöstä kirjallisesti.

Pyynnöt osoitetaan kirjeitse osoitteeseen Keuruun Eläinklinikka Oy, Multiantie 7, 42700 KEURUU.



Keuruun Eläinklinikka • Multiantie 7 • 42700 KEURUU • 044 2662 303 • palvelemme ma-ke 08-18, to 08-17, pe 08:30-16

© Keuruun Eläinklinikka Oy 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®