fbpx

Yritys

Keuruun Eläinklinikka Oy on vuonna 2009 perustettu palveleva, yksityinen eläinklinikka. Olemme avainhenkilöiden omistama ja yrityksellä on Soliditet Finlandin myöntämä korkein luottoluokitus AAA.

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa korkeatasoisia eläinlääkintäpalveluita suurella sydämellä. Haluamme kuunnella lemmikkiä ja sen omistajaa ystävyydellä, parhaalla huolenpidolla ja ammattitaidolla.

Säännöllinen kouluttautuminen ja nykyaikainen laitteisto ovat osa korkeaa laatua, jota haluamme tarjota. Henkilökunnassamme kaikilla on myös omia lemmikkejä, joten tuntuma asiakkaan arkielämän haasteisiin säilyy :)

Nykyaikaiset omat toimitilamme (n. 200m2) sijaitsevat Keuruulla. Meille on helppo tulla, vain 45 min. Jyväskylästä ja reilu tunti Tampereelta. Vältä kaupunkiruuhkat ja paikoitusongelmat -Klinikalla voit pysäköidä oven eteen!

Teemme työtä lemmikkisi hyvinvoinnin vuoksi ja haluamme hyvän mielen myös Sinulle. Tämän vuoksi lähetämme asiakkaillemme mahdollisuuden antaa palautetta pian käynnin jälkeen. Katso saamamme palautteet.

 

Keuruun Eläinklinikka on ollut aktiivisesti mukana perustamassa suomalaisten yksityisten eläinklinikoiden yhteistyöverkostoa nimeltään Sympaatti Oy.

 

Keuruun Eläinklinikka • Multiantie 7 • 42700 KEURUU • 044 2662 303 • palvelemme ma-to 08-16, pe 08:30-16 (epidemia-ajan)

© Keuruun Eläinklinikka Oy 2021. All rights reserved. Site by Aidia.